Estem en un moment en què sembla que tot són males notícies, de crisi…un moment en què els factors externs ens juguen a la contra en forma de retallades, expedients de regulació i mesures sempre a la baixa, avui ens preguntem “Què és la motivació?”. La motivació entesa com aquella causa que explica una determinada conducta. Parlem de tot plegat amb Fernando Alberca, llicenciat en Filosofia i Lletres i Màster en Direcció de Centres Educatius, ha estat professor i director en diversos centres docents. Ha estat conseller del Consell Escolar d’Astúries i membre del Comitè d’Arbitratge del Programa Argos 2004 per al Foment de la lectura.
Acaba de publicar Tots els nens poden ser Einstein, publicat per Angle Editorial. També és autor, entre d’altres, de Sintonizar con los hijos, Cuatro claves para que tu hijo sea más feliz, ¿Quieres casarte conmigo? i Guía para ser buenos padres.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *