L’Elena estima profundament Catalunya i en condició de dona jove ho expressa participant activament en el manteniment de les tradicions del país. Per això l’any 2010 es va presentar per ser escollida pubilla de Manresa, el pas previ per que mesos després fos escollida pubilla de Catalunya per l’any 2011.
Un immens honor que l’Elena, estudiant de geologia a universitat autònoma, ha viscut profundament, trobant el sentit al que representa i significa. L’Elena vol desmentir aquell estereotip prefixat i de domini públic que diu que els joves es desvinculen del passat i del manteniment d’antigues tradicions. Aquelles opinions que en nom de la modernitat menysten el pubillatge com una tradició carrinclona i passada de moda.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *