Com cada diumenge ens agrada fer tertúlia i parlar de l’actualitat avui amb els nostres tertulians ocasionals que avui són: Manuel Fernández, ceramista i treballador social. Gitano compromès amb la gent del seu barri, la Mina de sant Adrià del Besós. Treballa per que joves gitanos tinguin un futur lliure d’estigmes i prejudicis.
També és amb nosaltres la Mercè Mestres, presidenta de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelna, el seu petit oasi i el de molts altres voluntaris que treballen perquè aquest espai verd dela ciutat sigui un referent. I el tercer tertulià avui ésun pagès, ferm defensor d’un paratge natural, el delta del llobregat, en el punt de mira de grans magnats. Lluis Parés, sempre ha treballat la terra amb entusiasme i amb el convenciment que és el llegat més important que heretaran les futures generacions. Ha lluitat per mantenir viva l’activitat agrícola al baix Llobregat.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *