Descobrim els gustos musicals la bailaora i coreògrafa Maria Pagés, de qui actualment podem veure el seu espectacle al teatre Victòria. UTOPIA es diu el seu espectacle, tota una declaració de principis en forma de ball flamenc que va néixer de l’admiració d’aquesta artista per l’arquitecte brasiler Oscar Niemeyer. Utopia es va estrenar el 8 d’octubre del 2011 al Centre Niemeyer d’Avilés i va rebre el Premi del Públic del Festival de Jerez i just s’acaba de presentar a la Biennal de Flamenc de Sevilla. Tota una reflexió sobre l’anhel, la imaginació i l’institnt dels éssers humans per somiar-se a si mateixos en un futur millor. Un projecte global en el que set bailaors interpreten, amb Maria Pagés, l’experiència ètica i estètica del desig, de l’inconformisme i de l’utopia.
Maria Pagés és reconeguda internacionalment pel seu personal concepte estètic de l’art flamenc com un art en evolució.
Diu que segons el moment del dia, escolta una música o una altra, diu que es lleva amb Keith Jarret, als migdies és més de Carmen Linares que passa els vespres amb Melodie Gardott…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *