En Roger és, sobretot un home curiós. Del seu instint observador n’ha fet una professió apassionada. Transita per la vida amb els sentits ben oberts, amb la sana intenció de deixar-se impregnar per aquelles coses que destaquen i li criden l’atenció.
Una música, una forma de vestir, un moment captat al vol que serveix en Roger per inspirar-se i per inspirar. Com a bon observador reconeix un canvi de tendència important. Un despertar de consciència col·lectiva cap a un nova realitat. La crisi està canviant els patrons i un observador com en Roger ha identificat la dimensió del canvi.
Son moltes les coses que passen cada dia al nostre voltant i ens passen desapercebudes, enmig de tants fets suposadament transcendents. En Roger, home flexible i curiós, les té ben identificades. Un caçador de tendències que ha captat l’esperança en el futur.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *