Descobrim els gustos musicals de l’actriu de Valladolid que respon el nom de Lola però que aquests dies es fa dir Matilde al Teatre Goya-Codorniu de Barcelona.Durant la seva carrera, aquesta gran dama dels escenaris ha protagonitzat moments memorables al teatre, la televisió i el cinema. una trajectòria que li ha valgut molts premis, entre d’altres el Max per la seva interpretació a “Solas”. Ara l’actriu ha tornat a Barcelona amb la comèdia Querida Matilde, on interpreta una dona amb molt de caràcter que rep una visita inesperada.
Els gustos musicals de Lola Herrera passen, sobretot, pel jazz, de tot tipus..clarinet, contrabaix, de piano…diu que li provoca un enorme benestar. També la música clàssica li agrada molt, sobretot escoltar-la a casa quan torna del teatre, o si no té funció, al vespre, també a casa, mentre feineja. Li va costar mullar-se i dir alguna cançó o algun intèrpret de jazz que li agrada especialment. Però ho vam aconseguir.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *