Josep Maria Benet i Jornet, prolífic autor teatral i pare dels serials televisius de més èxit de la televisió catalana i espanyola, ens ha citat un matí de setembre al centre de la ciutat de Barcelona, en un recorregut que començava a la plaça Universitat i que continuava per la Ronda de Sant Antoni fins el Mercat, ara en procés de reforma.
En aquest tercer capítol prenem el carrer hospital, direcció cap a la plaça Padró. El paisatge de la Barcelona del Raval, multi ètnica, que ha transformat els olors i les fesomies de la seva gent. Benet i Jornet, home curiós i atent, observa atentament aquesta realitat que lliga amb el relat més històric de la vella Barcelona, aquella que encerclaven les muralles.
En el recorregut un punt molt lligat a l’autor, el Teatre del Raval una sala ara de teatre alternatiu que va representar el primer contacte de Benet i Jornet amb els escenaris, això sí, vestit de pastoret.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *