Els tertulians que ens acompanyen avui tenen una cosa en comú: són voluntaris a Càrites, Creu Roja i el Casal dels Infants del Raval. Amb ells farem balanç del què suposa fer de voluntari actualment a partir de la seva vivència personal.
Ens acompanyen en Joan Pol, de 22 anys, educador social i convençut que un altre món és possible.
Va arribar al Casal dels Infants del Raval per a fer-hi unes pràctiques i s’hi va quedar. Ara compagina el seu voluntariat amb el seu lloc de treball als serveis socials de Cornellà. Entusiasta, dinàmic i actiu no es cansa d’aportar noves idees per millorar el seu entorn més immediat.
També és amb nosaltres Vicenç Casas, un mestre jubilat que continua molt vinculat a la docència.
Va arribar al voluntariat gràcies a un dels seus fills. Actualment participa en el projecte Educació en valors de Càrites que recorre instituts catalans per apropar als alumnes temes relacionats amb el voluntariat, la pobresa o la immigració. Per últim, donem la benvinguda a la Imma Puig-Serra que fa tres anys es va sumar a l’equip de voluntaris de Creu Roja, on ha fet pràcticament de tot. Ha estat al costat de malats terminals; ha acompanyat al parvulari nens i nenes de preses de wad-Ras i actualment forma part del projecte ACREDITA que consisteix en la concessió de crèdits de 300 euros a persones amb pocs recursos. A més a més és membre d ela coral de l’entitat que va a cantar a residències d’avis.
src=”http://www.xarxaradio.cat/audio/33087/embed” name=”iframe_audio” width=”400″ height=”70″ frameborder=”0″ scrolling=”no”>

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *