Els protagonistes de la secció podríem dir que van debutar oficialment ahir a la nit, tot i que fa fa unes setmanes que estan assajant. Ens referim al cor Barcelona Coral Àsia. Es tracta d’un projecte de trobada intercultural a través de la música integrat per 60 veus de 22 països diferents.
Anit va ser la primera de les actuacions d’aquesta coral coincidint amb el Festival Àsia que se celebra fins dilluns a diversos espais de Barcelona. Una idea que van tenir el profesor de cant coral Carles Comalada com Gaelle Patin Laloi, cap de les comuntiats asiàtiques de Casa Àsia que per començar, van aconseguir engrescar aquestes 60 persones perquè assagéssin junts una hora. Quan se’ls va ocorrer la idea la primavera pasada van rebre una resposta masiva. Un centenar de persones s’hi van apuntar i fins i tot es va fer una prova de selección. Ara el grup ja està format. La majoria són asiàtics, tot i que també n’hi ha d’americans i europeus, d’entre 18 i 45 anys.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *