Descobrim els gustos musicals de l’escriptora, periodista i historiadora Ángeles Caso, que tot just acaba de publicar la novel.la històrica Dónde se alzan los tronos, conspiracions i aliances al voltant de la figura del primer bobrbó que governa a Espanya Felip V, una historia sobre l’ambició sense escrúpols, el poder i la sobèrbia. Ángeles Caso, recordem que va guanyar el premi Planeta per la novel.la Contra el viento i abans, el 1994 va quedar finalista amb la novel.la El peso de las sombras.. Una faceta, la d’escriptora, en la que se centra des de fa 20 anys, ja que previament estava més centrada en la seva faceta de periodista. Va treballar, a Televisió Espanyola, presentant el Telediario i el programa d’entrevistes La Tarde també a en ràdio, a la Cadena SER i a Ràdio Nacional d’Espanya així com també ha col.laborat en diversos diaris i revistes.
De les seves preferències Hem descobert que és una gran melòmana, no només perquè va estudiar música i toca alguns instruments sino perquè li entusiasma cantar-la, escoltar-la… És molt eclèctica, li agrada la música clàssica, sobretot Schubert però també el blues com el de BBKing i músics contemporanis com ara Pink floyd o Sting. Abans de descobrir més coses sobre com i quan li agrada escoltar música a l’Ángeles Caso, comencem descobrint, per exemple, que en el seu moment va tenir un dilema professional: escriptora o cantant d’un grup de rock?

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *