En Josep ha d’aclarir, gairebé sempre, que dedicar-se a la luteria no vol dir treballar en els jocs i apostes de l’estat. Luthier és aquell artesà que fa instruments. Una manera de viure i sentir, una necessitat vital, un projecte de vida assegura en Josep.
Tenia 40 anys quan va fer el pas de dedicar-s’hi plenament. Des de que en tenia 7 anys arrossegava la inquietud de construir, de donar forma i cos a delicades joies en forma d’instrument. Una manera de viure i de transcendir, de deixar un llegat, una forma de realitzar-se artística i personalment.
En un temps de producció massives i en sèrie, en Josep treballa tot un any per fer dos violins. Treball pausat, alliçonador, que dona valor i amor allò que es fa. Un feina que no té preu… com veure sortir el sol cada dia.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *