Després d’una mobilització tant massiva com la del passat 11 de setembre, amb una càrrega simbòlica, emotiva i política tant important, una allau de valoracions i comentaris han intentat buscar-ne la dimensió exacta, la comprensió i els efectes d’una acció cívica i reivindicativa multitudinària. Fixar-ne una impressió, que el pas del temps i l’esdevenir dels fets acabaran perfilant. Són temps d’una enorme liquiditat, però hi ha fets que marquen punts d’inflexió impossibles d’ignorar.
La mirada de la manifestació de dimarts, observada avui des de La Finestra per on mira la realitat l’escriptor i periodista Antoni Puigverd que ens acompanya cada dissabte al Maneres de viure. Reflexions que ens esperonen a pensar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *