Descbrim els gustos musicals de Salvador Sunyer, director del festival Temporada Alta, que se celebra com cada any des d’en fa 15, a Girona. Enguany el Temporada Alta ha programat 74 espectacles, 35 dels quals seran estrenes absolutes des del 4 d’octubre al 9 de novembre. Propostes teatrals dirigides a un públic divers ja que van des de teatre, dansa, música, espectacles familiars, instal.lacions, etc a diversos espais de Girona i Salt.
De fet, s’ha consolidat com un dels grans del circuit europeu i s’ha incorporat a la fesomia de la ciutat de Girona.
Ens confessa que el moment del dia en què més li agrada escoltar música és el vespre, quan ja s’acaba el dia…i per força, quan assagen algun dels seus fills, que són músics. Pel què fa a gèneres predilectes, en té diversos, des de música clàssica, jazz, cabaret…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *