Aquests són els dos temes que han protagonitzat l’actualitat informativa de la setmana dels que en parlem amb les nostres tertulianes ocasionals. Avui ens acomptanyen la Irene MArtínez, qui durant més de 20 anys ha treballat en els àmbits dels joves, dones i educació i actualment és la cap de comunicació d’una entitat pública. Compromesa, preocupada pel futur dels joves. Amant de la literatura escrita per dones. També ens acompanya la Mariona Masferrer, psicòloga i també molt aficionada a escriure i que justament questa setmana ha presentat el seu darrer llibre Cartes a destemps, la seva primera experiència de llibre electrònic que us podeu descarregar a www.hakabooks.com
La més joves de les tres tertulianes que també ens acompanya avui és la Mercè Campo, antropòloga de formació i viatgera per vocació. Les seves ganes de descobrir nous móns i maneres de viure la van dur a Pequín on s’hi va estar quatre anys. A la tornada a Barcelona, parlant un xinès perfecte, treballa en diferents projectes relacionats amb la comunitat xinesa casa nostra.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *