En Joan Miquel es defineix com un navegant de la vida amb una clara tendència a deixar-se portar pels estímuls que anaven sorgint.
Parla de dues veus, una que ens recomana no perdre el control, caminar per la normalitat, garantint-nos sempre un marge seguretat. Un altre, més fosca i incerta, que ens estimula a seguir els impulsos i les emocions.
Filosofia, informàtica, artista plàstic, terapeuta de l’espai… quan la vida t’apreta en Joan Miquel recomana volar, arriscar i guanyar o perdre, assumint la responsabilitat de les pròpies decisions. De vegades, fins i tot la ruïna.
El somni de l’estabilitat trontolla colpejats per la crisi. Relats com el d’en Joan Miquel ens aporten claus noves per aprendre a navegar per la vida.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *