Avui obrim la porta de La Casa Solidària. Una proposta que ja fa alguns mesos que camina i darrera de la qual hi ha un grup de gent disposada a donar un cop de mà als que la crisi ha colpejat amb tota la seva duresa.
Gent que recull menjar, que cuina i que després el reparteix a diferents punts de catalunya. Gràcies a ells i a la col.laboració de restaurants i establiments d’alimentació moltes persones poden alimentar-se.
La Casa Solidària ha vist que el menjar que molts establiments llencen en acabar el dia pot omplir molts estómacs.
Ens acompanyen la Mercedes Udaeta i la Cristina Gabas, coordinadores de dos grups diferents que reparteixen menjar a l’estació del Nord de Barcelona, així com també una voluntària de La Casa Solidària, la Montserrat Bertran.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *