Descobrim els gustos musicals de l’actriu Anna Azcona, que forma part de l’ampli repartiment de l’obra de Tim Firth “Noies de calendari” que el dramaturg Marc Rosich ha adaptat pel teatre i que recrea la història real d’unes dones angleses que es despullen per a un calendari solidari. Aquesta obra esva estrenar dissabte passat , al Poliorama, i arribarà als Teatros del Canal de Madrid el 2013.
‘Noies de calendari’ està dirigida per Antonio Calvo, amb qui Rosich ha compartit ja diversos projectes, i interpretada a més de l’ Anna Azcona per Eva Barceló, Imma Colomer, Maite Gil, Isabel Rocatti, Cati Solivellas, Teresa Vallicrosa, Santi Pons, Jordi Corominas, Jordi Andújar, Mercè Espelleta i Bibiana Schönhöfer.
La trajectòria de l’Anna Azcona també passa per la televisió i el cinema. En televisió l’hem pogut veure a séries com ara Ventdelpla, El joc de viure o Laberint d’ombre i al cinema, a Extrems, Morir (o no) i Sevigné. En teatre, ha format part del repartiment d’obres com ara la recent Mentiders, però també d’Oscar, una maleta, dues maletes, tres maletes i de 23 centímetres.
Quan es tracta d’escoltar música, a l’Anna li agrada fer-ho als minuts previs de començar la fusió, mentre es prepara i es maquilla. Li agrada el jazz tot i que diu que li va a èpoques, i ara, sobretot li ha donat per escoltar música “surfera”, com ara Jack Johnson.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *