Pot sembla molt simple, però resulta extremament efectiu i gens fàcil de dur a terme. Ser més flexibles ens fa ser més feliços. La gran majoria de les persones que pateixen transtorns psicològics comparteixen una característica comuna….són massa rígids en les seves idees i els seus plantejaments. I… compte que aquells als que no els penja una etiqueta d’algun decalatge emocional, potser no som rígids en excés, però potser molt més del que podíem arribar a pensar.
A més, els temps que venen, els que ja tenim aquí de fet, demandaran molta capacitat per ser flexibles, que vol dir també, capacitat d’adaptació, anar modelant la realitat segons les circumstàncies, evitant la rigidesa, el immobilisme i la veritats absolutes amb les que cal carregar al llarg de la vida.
Cal aprendre a ser Flexibles, felicment flexibles, disposar d’una ment flexible per transitar més comodament per la vida.
Per això des d’avui i al llarg de la temporada la doctora en psicologia JennY Moix ens convida a viure FlexibleMent. Cada diumenge aquesta hora.
Doctora en psicologia UAB. Professora titular a la Facultat de psicologia d’aquesta universitat. Autora del llibre Cara a cada con tu dolor (2006) i Felicidad Flexible (2011) a més de publicar i participar en nombrosos articles científics.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *