Tres persones anònimes, tres maneres d’entendre i viure la vida; tres visions atentes a la realitat que dibuixen un context complex de desxifrar… tres persones obertes al diàleg, a escoltar i deixar-se escoltar…
Avui ens acompanya una dona que un bon dia va decidir canviar de vida.
L’Elisenda Pallàs prové de l’agressiu món executiu. La maternitat va fer que prengués una decisió radical però molt madurada tirar-se de ple a la vida SLOW. Avui és una gran defensora d’aquest estil de vida. S’incorporava la temporada passada a la tertúlia i avui torna a ser amb nosaltres.
Algúcapaç d’il.lustrar amb el seu traç les paraules que altres escriuen és l’Agustí Comotto, un il.lustrador que va néixer a Buenos Aires però ja fa uns quants anys que viu i treballa a Catalunya. La seva passió per la història i l’actualitat el tenen atrapat a la tertulia ocasional.
El tercer tertulià d’avui és Fèlix Eroles, un activista en tots els àmbits de la vida. Un home que no es rendeix fàcilment i que ha demostrat que amb coratge i perseverança es poden saltar molts obstacles. Fèlix Eroles és un ferm defensor de la Custòdia compartida dels fills. Té estudis de magisteri i filosofia, després d’uns mesos a l’atur es prepara per iniciar nous projectes laborals. Esperit crític amb aportacions interessantíssimes sobre les Maneres de viure. Amb tots tres comentem alguns dels temes que han marcat l’actualitat de la setmana: des de la pujada de l’IVA a als actes previstos per la Diada, així com de la construcció del complexe d’oci Barcelona World.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *