Descobrim els gustos musicals de l’actor Pep Cruz, qui des del 29 d’agost forma part del repartiment actoral de la comèdia TOC TOC al Teatre Borràs. Es tracta d’una comèdia de l’autor francès Laurent Baffie, adaptada per Jordi Galceran, dirigida per Esteve Ferrer i que també compta amb els actors Santi Ibañez, Mercè Comes, Anna Moliner, Noel Olivé, Oscar Ramos i Isabelle Bres. Aquest muntatge ha tingut molt bona acollida a Madrid on ja l’han vist més de 400 mil espectadors i ja supera les mil funcions. Ja s’ha vist a Bèlgica, Xile, Mèxic, Brasil, Veneçuela i Argentina. El TOC del títol respon a les sigles de Transtorn Obssessiu Compulsiu, que és el què pateixen els protagonistes de l’obra i que coincideixen a la consulta d’un psiquiatra. Aquest és el punt de partida de l’obra que, com dèiem, també compta amb l’actor Pep Cruz com a protagonista. Un home a qui li agrada despertar-se amb música i a qui també li agrada escoltar-la aquella hora i mitja prèvia a les funcions, que és quna està sol i pot dedicar-se a escoltar-la. Pel què fa a preferències, es decanta clarament pel jazz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *