El proper dilluns 10 de setembre, poques hores abans de la celebració de la diada nacional, el Parlament de Catalunya atorgarà la medalla d’honor a Càritas i a Òmnium cultural.
Dues entitats que treballen en l’àmbit social i cultural des de fa dècades i que significativament concreten una síntesi del moment actual.
Si Càritas expressa el treball de base pels col·lectius més durament colpejats per la crisi, Òmnium Cultural concreta de defensa d’una cultura amenaçada i l’aspiració d’un país a decidir el seu futur.
Poques hores abans de la celebració d’un 11 de setembre molt reivindicatiu, amb la demanda del pacte fiscal per part del govern de la Generalitat i de la capacitat per decidir el futur de Catalunya, a partir de la convocatòria de l’Assemblea Nacional Catalana, conversem sobre aquest estat d’ànim col·lectiu amb la presidenta d’ÒMNiUM CULTURAL, Muriel Casals.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *