L’Ignasi és hiperactiu. La vocació el va portar al sacerdoci i la passió per la feina a ser un actiu home d’església en trànsit i responsabilitat en diferents parròquies del país. Sant Andreu de la Barca, Vilafranca del Penedès i ara responsable d’una de les parròquies emblemàtiques de la ciutat de Barcelona, Santa Maria del Mar, al barri de la Ribera, punt d’atenció turística i patrimoni arquitectònic de la ciutat.
No és estrany que els números li surtin a Mossèn Ignasi. Els casaments, els donatius i la venda de ciris, impulsen l’economia d’una parròquia amb bons resultats. Però el impacte de la crisi, expressada en aquells que pitjor ho estant passant, troba en les dependencies parroquials un punt de confort i d’ajut al barri. Aquest barri de postal, per on circulen turistes en trànsit, aliens a les vides reals que es confonen amb el paisatge.
Mossèn Ignasi ho sap i treballa per donar la resposta necessària a les necessitats espirituals, però també materials dels seus feligresos.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *