La situació de crisi que arrosseguem des de l’any 2008 ha estat motiu de reflexió. Res tornarà a ser com abans, cal buscar noves solucions per bastir el futur i moltes persones ja han començat a establir ponts per trobar-se, ajudar-se i construir. Ens mirem l’entorn amb uns altres ulls, el material passa a un segon pla i tornem a donar valor a aquelles petites grans coses que neixen de l’esforç comú.
Al Maneres de Viure volem ser partíceps d’aquesta transformació i per això cada diumenge a aquesta hora ens fixarem en una iniciativa sorgida de manera espontània per donar resposta a alguna necessitat concreta. Espais comuns vol ser una mirada optimista, un punt de llum entre tanta foscor.
A les portes de l’inici del curs, el proper dia 12 de setembre, ens fixem en una comunitat educativa que obrirà les portes gràcies al treball conjunt, durant dos mesos, de pares, mares, professors i futurs alumnes d’un nou institut, encara sense nom, situat a Sant Joan de Vilatorrada. És l’únic que s’inagura a la Catalunya central.
David Atzet és el director del centre i quan parlem d’esforç sap molt bé a què ens referim.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *