Una de les constants del Maneres de viure ha estat mirar atentament l’educació, la base, els fonaments per construir societats més prosperes i solvents per encarar el futur.
Una bona educació estructura les societats, les projecta, les enforteix… mirada que la temporada passada compartíem a partir de l’espai “El somriure de Plató” amb Juan Sánchez Enciso i que aquesta temporada continua destacant en els continguts de programa a partir d’una nova proposta; Assignatures pendents, signada cada diumenge aquesta hora per escriptora, articulista i mestre d’Institut públic Imma Monsó, que s’incorpora a l’equip de col·laboradors del programa.
Un mon educatiu, a casa i a l’escola, plena d’Assignatures pendents que repassarem amb Imma Monsó.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *