Aquesta és la pregunta que plantegem avui, un mot desconcertant emprat per designar la terra natal o adoptiva a la que cadascú se sent lligat ja sigui per motius afectius, culturals, històrics o del lloc on es neix.
Per trobar resposta a la pregunta desconcertant d’avui contactem amb Rosa Codina, poetessa i autora del llibre de poesia LLIBERTAT! TERRA i PÀTRIA, publicat per Viena Edicions i també dels poemaris “En el mar del pensament”, “Sensacions, paraules i poemes” i “Destí d’amor”. “Llibertat! Terra i Pàtria” és el seu quart treball, una reflexió sobre conceptes, observacions i reflexions sobre, tal com diu el títol, la llibertat, la terra i la pàtria fent ús dels símbols en alguns poemes, mentre que altres son més pleners. Com a lectora de poesia, amb el pas dels anys Rosa Codina ha anat reconeixent que llegir poesia li era rellevant ja que convida a la reflexió. Mentre alimentava el seu pensar, va adonar-se que, dins del seu pensament, hi havia poesia.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *