Descobrim els gustos musicals de la ballarina Mar Gómez que amb la seva companyia, ha estat l’encarregada d’inaugurar espectacle aquesta temporada a La Villarroel amb l’espectacle Dios Menguante. Amb aquest treball Mar Gómez va ser guardonada amb el Premi Max a la Millor Interpretació Femenina en dansa l’any 2008 i amb el Premi Ciutat de Barcelona en dansa el 2011. Fins diumenge vinent, dia 9 es pot veure l’espectacle de la Mar Gómez qui, no pot evitar pensar en la seva feina quan escolta música, com la podria incorporar…És de les que per exemple, mentre fa feines de casa es posa música de fons, sobretot, música tranquil.la, tot i que també es confessa fan de la cobla i de les bandes sonores.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *