La Laura és una jove professora en trànsit pel país a la recerca d’un aula on impartir classes. Un relat que ens explica com els temps que ens ha tocat viure, demanden de molta flexibilitat, de capacitats i aptituds per anar canviant de ritme, pendents d’un lloc de treball.
Una situació però, que de moment no neguiteja en excés la Laura, que viu amb passió el contacte amb els nois i noies adolescents a qui dona classes, mentre que de la mobilitat geogràfica intenta treure’n experiències positives. Donar classes fa que s’ho passi bé. Una feina difícil, que va desgastant amb el pas del anys i que demanda de passió per ser viscuda plenament.
Un relat, el de la Laura, que ens concreta moltes històries personals de mestres que en uns dies comencen un nou curs.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *