Maneres de viure, nova temporada

Aquest proper dissabte 8 de setembre, torna el Maneres de viure a “La Xarxa” posant en marxa la tercera temporada d’emissió, dissabtes i diumenges de 8 a 11 del matí. El programa manté l’estructura bàsica de les passades temporades tot i incorporar nous espais i col·laboradors. Les principals novetats es presenten en l’edició del diumenge.

L’escriptora, articulista i professora Imma Monsó ens parlarà de les “Assignatures pendents”. Una mirada personal i profunda al món educatiu, a la relació entre ensenyants i alumnes en el context d’aquesta societat desconcertada. L’espai setmanal de Monsó arribarà els diumenges a les 8’45 del matí. El Maneres de viure també estrena l’espai “FlexibleMent” on la doctora en psicologia Jenny Moix, ens aportarà les claus per obrir la ment, per trencar esquemes i aprendre a viure una mica millor. “FlexibleMent” serà en antena els diumenges a les 9’30 del matí.

Un altre de les novetats destacades de la tercera temporada és l’espai “ADN’s“, on Carme Parras ens acostarà cada diumenge el relat personatge destacat a partir de la mirada del seu fill. “ADN’s”, que s’emetrà el diumenge a partir de les 10, substitueix l’espai “Condició de mare” que al llarg de dues temporades ha estat un dels continguts destacats del programa i que aquesta tardor tindrà forma de llibre amb un recull de les millors converses.

A banda d’aquestes novetats tornen al Maneres de viure l’escriptor i articulista Antoni Puigverd, amb el comentari d’actualitat des de La finestra, Josep Muñoz, amb l’espai de divulgació filosòfica No tinc temps per pensar i els periodistes i escriptors Xavier Muñoz i Gabi Martínez, amb les seves postals locals. Enguany també escoltarem l’escriptor Rafael Vallbona amb la postal local que els diumenges tanca el programa. Vallbona ens oferirà aquesta temporada un ventall divers de postals amb propostes de recorregut per alguns indrets del país. “El Setmanari”, l’espai de converses en profunditat “Maneres de viure i pensar“, temes d’actualitat al “Visió de conjunt“, les converses dels “Tertulians ocasionals“, les entrevistes personals i en trànsit de les “Converses fragmentades” o els espais de participació amb els oients “La pregunta desconcertant” o “El cineclub” amb Carmen Gallego, tornen a omplir de continguts els matins del cap de setmana a “La Xarxa”. Un cop al mes compartirem taula amb “Alcaldes i alcaldesses en condició de Tertulians ocasionals” escoltant la veu dels municipis mitjans i petits del país. I també un cop al mes transformarem el Cineclub en un entretingut Teatre Fòrum amb la participació dels oients.
Ràdio de cap de setmana que us proposa entreteniment útil amb una mirada precisa i atenta a la realitat més pròxima, al món local, aquells relats que expliquen Maneres de viure.

Un programa de “La Xarxa” dirigit i presentat per Jordi Sacristán amb Carme Parras, Montse Huguet, Blanca Lucas i Oriol Collado i tots vosaltres. Us hi esperem a partir del dissabte 8 de setembre a les 8 del matí. També ens podeu seguir a www.laxarxaradio.com www.facebook.com/maneresdeviure i twitter @maneresdeviure

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *