Descobrim els gustos musicals d’un actor a qui actualment podem veure interpretant un dels papaers protagonistes a l’obra teatral Dubte, que dirigeix la Sílvia Munt al Teatre Poliorama però que de fet és un dels actors que té més feina del país. L’hem vist a séries de televisió com ara VentdelPla o la mítica Estació d’enllaç. També en teatre, els seus darrers papers han estat a obres com ara Un déu Salvatge o Una comèdia espanyola, aquesta darrera també dirigida per Sílvia Munt i la més llarga, El llibertí, per la que va rebre fins i tot el Premi Ciutat de Barcelona. En Ramon Madaula és dels que escolta música sempre que pot, sobretot compaginant-ho amb altres activitats, quan condueix, quan cuina i també mentre es cambia abans de la funció. Pel què fa a preferències musicals, és eclèctic, li agrada tant la música clàssica com el flamenc però posats a quedar-.se amb un músic, ho té clar i coincideix amb la seva parella, la Silvia Munt i li agrada Keith Jarred. De fet, ell li va fer descobrir aquest músic de jazz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *