Hi ha petits detalls amb importància que sovint ens passen desapercebuts. No ens hi fixem prou, no els tenim presents i en no veure’ls improvisem per no trobar-los a faltar.
La Mavi era una dona inquieta, capaç de canviar de vida per amor de parella i per tornar a canviar de vida per amor de mare. La maternitat, desitjada i viscuda amb plenitud, va impulsar-la a tenir present les petites coses amb importància, quan amb el seu fill Leo en trànsit per la ciutat, s’anava preguntant per aquelles coses que, tot i que petites, podien fer més fàcil la seva condició de mare i ciutadana.
Si un parc públic està prou condicionat, si un local acull confortablement un infant… en definitiva, un inventari de petites coses amb importància que acaben fent la vida molt més fàcil. La Mavi va agrupar aquelles coses en un plataforma on comparteix experiències, recomanacions i on adjudica segells de qualitat.
Donar valor a les petites coses amb importància acaba tenint la seva importància. Sovint molt més del que pensem.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *