Afegim la darrera mirada d’aquesta temporada a la realitat informativa en forma de comentari des de La Finestra. Aquest espai que al Maneres de viure ens esperona anar una mica més enllà de la lletra gruixuda que projecten els grans titulars, dels crits que distorsionen l’actualitat, d’aquells relats que provoquen confusió…
Obrim la finestra del Maneres de viure des d’on l’escriptor i periodista Antoni Puigverd ha comentat l’actualitat i des d’on aquest mes de juliol l’ha mirat el filòsof, professor i articulista Ferran Sáez, a qui agraïm la seva predisposició en sumar-se aquest espai del programa aquestes darreres setmanes.
Avui un comentari que observa una visió de conjunt d’una temporada que deixem enrere, complicadíssima i que, tal i com estant les coses, ens aboca a un futur molt incert.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *