Amb la crisi, l’economia ha entrat de ple a les nostres vides. L’allau d’informació sobre termes poc intel.ligibles ha fet que busquem respostes solvents. Al Maneres de Viure us ho hem volgut posar fàcil. Durant tota la temporada hem analitzat la macro economia però també la micro, que és la que més afecta les nostres butxaques: arribar o no a finals de mes; estalviar per esquivar pitjors èpoques; planificars els nostres estalvis per sobreviure; aprendre a diferenciar els bons dels mals productes financers…
Carlos Márquez és assessor financer i dummoney i ens ha ensenyat a buscar objectius per als nostres estalvis a fer-los rendibles segons les nostres necessitats i aspiracions.
Podeu trobar més informació sobre el seu perfil al bloc i també a twitter i facebook.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *