Aquesta és la pregunta que plantegem al nostre particular CINEBCLUB que només és possible gràcies a les vostres aportacions. Sessions de cinema amb la mirada crítica que ens ofereix cada diumenge la filòsofa CARMEN GALLEGO. Una pel.lícula escollida amb intenció per abordar un tema des de diferents perspectives, les vostres. Un fòrum obert on podeu expressar-vos, opinar i parlar sobre cinema i sobre la vida. Avui mirem ARRUGAS
Llargmetrate en 2D basat en el còmic de Paco Roca dirigit per Ignacio Ferreras. Arrugas narra l’amistat entre Emilio i Miguel, dos ancians que es coneixen en un geriatric. Emilio acaba d’arribar a la residencia amb un grau inicial d’Alzheimer serà ajudat per Miquel i altres interns perquè no acabi al temut últim pis, el pis dels assistits, els deshauciats. Per intentar salvar-lo inventaran un esbojarrat pla que fa divertit els dies aborrits que passen plegats a la residència.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *