30 mil milions immobilitzats, unes 175 mil famílies afectades a Catalunya i 700 mil a la resta d’Espanya per l’emissió de participacions preferents. Una notícia que esclatava a les pàgines d’economia a principis d’any i que posava sobre la taula pràctiques poc ètiques per part de les entitats d’estalvi. Moltes persones creien haver dipoditat els seus estalvis en un producte solvent i es van adonar que allò que havien contractat eren productes financers d’alt risc. havien entrat a la gola del llop sense adonar-se’n. Des d’aleshores hi ha hagut centenars de reclamacions i sembla que la justícia els està donant la raó.
AUSBANC és una associació d’Usuaris de la banca i no ha parat de rebre peticions d’informació de manera massiva des que es va conèixer la notícia de la volatilitat de les participacions preferents.
Marta Andrés és delegada a Catalunya d’Ausbanc, advocada i la tenim al telèfon.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *