Descobrim els gustos musicals d’una dona molt polifacètica…que va començar als 16 anys sent ballarina professional (es va graduar a la Royal Ballet de Londres i poc després va fundar el Ballet Contemporani de Barcelona) . Als 20 anys va començar , la seva carrera d’actriu de teatre, amb papers breus i en cinema va debutar el 1977 a la pel.lícula Orgia, del director Francesc Bellmunt. Ara està molt concentrada, sobretot, en dirigir tan teatre com cinema. Actualment es pot veure al teatre Poliorama l’obra Dubte que protagonitzen Ramon Madaula, Nora Navas, Rosa Maria Sardà i Mar Ulldemolins fins el 29 de juliol.
La Sílvia confessa que no pot viure sense música. N’escolta sempre que pot compaginant-ho amb qualsevol activitat, fins i tot estudiava amb música. De tot tipus, segons l’estat d’ànim, se’n posa una o altre tot i que té en Keith Jarred com a músic de capçalera amb prou producció com per trobar una cançó d’ell per cada estat d’ànim. Però de fet és molt eclèctica i li costa molt quedar-se amb un gènere musical.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *