No saps ben bé com però sorgeix. Una idea que apareix de sobte i que contràriament a d’altres anteriors, no acaba de marxar del tot, no es difumina, superada per tants estímuls com rebem cada dia. Una idea que persevera, que continua donant voltes pel cap disposada a fer-se un espai.
La Montse tornava a Barcelona després d’anys de viure a les Canàries. Arribava a la ciutat per treballar en una gran empresa, aquelles on l’esperit emprenedor passa sovint desapercebut, on les inquietuds d’alguns treballadors no acaben de brollar sotmeses per la mediocritat. Però de sobte va aparèixer aquella idea i la Montse, incapaç de deslliurar-se’n va decidir donar-li forma de petita empresa.
Intercanvi de pisos a escala global. Un web on trobar un espai per viure temporalment en forma d’intercanvi, habitual en altres països del món, però força inusual en realitats com la nostra.
No ha estat fàcil. Però la Montse persevera, convençuda del valor d’aquella idea que un dia va aparèixer disposada a no voler marxar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *