Durant dues temporades ens han acompanyat alguns dels integrants de l’Associació de Salut Mental del baix Llobregat Sud. Persones que amb els respectius problemes de salut no s’han resignat a ser només observadors passius del que passa al seu voltant. Amb la seva mirada sobre l’actualitat hem descobert que aquesta pot tenir molts matisos.
Són amb nosaltres en Pedro, l’Alícia i en Joan. Un ex-tècnic d’IBM, una diplomada en Ciències empresarials i un ex-professor de literatura catalana. Tots tres van haver de deixar la seva feina quan els van diagnosticar un trastorn mental però els ha unit la ràdio. Des de fa un temps participen en les activitats de l’Associació salut mental del baix llobregat Sud on participen en diferents programes de ràdio.
També és amb nosaltres en Jaume Vidal. Ell és el president de l’Associació de Salut Mental del Baix Llobregat Sud. Des d’on es dedica a treballar perquè persones amb malalties mentals i els seus familiars trobin un espai per compartir experiències.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *