Hi ha qui defensa una medicina integradora, capaç de sumar en l’abordatge i tractament d’una patologia. Sumar, fins i tot, allò que queda fora dels coneixements clàssics adquirits a les facultats de medicina. En relació a la homeopatia hi pensen molts prejudicis, massa desconeixement, menyspreu o confusió. Sembla que l’homeopatia s’ha d’explicar i justificar permanentment. Malgrat això aproximadament el 30% de la població ha seguit o segueix un tractament homeopàtic. Les motivacions per acostar-se a la homeopatia són diverses, però el desconeixement continua sent gran. Avui volem sumar les explicacions de qui practicant-la vol informar-ne amb rigor, desmitificant-la i aclarint dubtes, donant resposta a les preguntes més freqüents. Ens acostem a la homeopatia per descobrir Maneres de viure millor en conversa amb la doctora Assumpta Mestre, metgessa homeòpata, de llarga trajectòria i autora del llibre 101 preguntas i respuestas sobre homeopatia.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *