Afegim una nova veu a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya. Avui escoltant les reflexions d’un periodista de llarga i apassionada trajectòria en la premsa esportiva, que ha concretat amb les seves informacions, cròniques i articles d’opinió, el relat de més d’un quart de segle de l’esport espanyol, molt centrat en el futbol, però de mirada oberta cap a d’altres disciplines menys massives, però igualment rellevants. De fet acaba de publicar un llibre recull de l’obra i la opinió publicada en els darrers 25 anys, “Heroes de nuestro tiempo” compilació de textos recollits per Pablo Martinez i Pedro Cifuentes, que concreten un esplèndid relat de com ha evolucionat l’esport espanyol en l’últim quart de segle.
D’aquella selecció espanyola de futbol de la “Furia” postfranquista, abocada a no passar de quarts de final a la històrica trajectòria de “La Roja”, la concreció d’un relat futbolístic únic. D’aquella Espanya irrellevant a nivell internacional, al canvi de tendència que suposen els Jocs de Barcelona, en l’esport d’elit espanyol.
Compartim l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya amb el periodista SANTIAGO SEGUROLA, director adjunt del diari AS i al llarg de dues dècades cap d’esport del diari El País.
Ha treballat també a la ràdio i a la televisió en diferents projectes, sempre vinculats al món de l’esport.
Com dèiem, acaba de publicar aquest magnífic inventari de cròniques esportives que conformen el llibre “Heroes de nuestro tiempo”

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *