Descobrim els gustos musicals d’una de la que en vam sentir molt a parlar arran de la pel.lícula Pa negre, ja que ella n’era la protagonista i per la que va rebre nombrosos premis, el més destacat, el Premi Goya a la Millor Actriu de la darrera edició i la Concha a la Millor Actriu a la darrera edició del Festival de San Sebastian. Ara la podem veure La setmana passada s’estrena l’obra teatral Dubte dirigida per Sílvia Munt i que compta amb un repartiment format per la Rosa Maria Sardà, la Mar Ulldemolins, en Ramon Madaula i la mateixa Nora. Una obra que es podrà veure fins el 29 de juliol al Poliorama . Abans d’aquest Dubte, destacar alguns altres dels treballs en què ha treballat la Nora:A les pel.lícules Miel de Naranjas, Dictado (d’Antonio Chavarrías), Las vidas de Celia, Cualquiera… i a les séries Vent del pla, El cor de la ciutat, etc.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *