Els temps que venen, en l’àmbit laboral, esborren conceptes com conciliació dels relats professionals. Els temps que venen, que ja estan aquí de fet, han diluït aquelles coses que anàvem guanyant amb el pas del temps i que milloraven les condicions laborals. Efectes del moments de complexitat que estem vivint.
L’Anna, directiva d’una empresa familiar dedicada a la restauració i la hostaleria, va aprendre amb la maternitat, que conciliar vida laboral i professional era imprescindible per assolir una certa estabilitat en la vida de cada dia.
Saber marcar un punt de distància, deixar que les coses flueixin…. Per l’Anna la maternitat va marcar un punt d’inflexió en la seva dedicació a l’empresa familiar. Aprendre a mesurar que una bona gestió és aquella que atorga espai, que dona marges i responsabilitats per que les coses funcionin des d’una certa distància.
Una actitut que finalment ha fet la vida més fàcil a l’Anna que se sent plenament realitzada en condició de gerent de l’empresa familiar i sobretot en condició de mare. Un equilibri necessari que els temps que vivim desdibuixen.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *