L’arribada massiva de ciutadans d’altres parts del món ha transformat la nostra manera de viure. Sense moure’ns de Catalunya podem viatjar a aquelsvol racó del món a través dels productes propis. Restaurants d’altres països amb la seva cuina tradicional i també botigues especialitzades en omplir el rebost de forans han contribuit a modificar la nostra dieta i el nostre paladar. Les cuines es barregen adquirint gustos, textures i olors diferents. Ens enriqueixen per dins i per fora però una bona alimentació és font de salut.
Parlem del mestissatge en la utrició amb la Joy NGO. Ella és nutricionista. Treballa al Centre d’Investigació i nutrició comunitària de la UNiversitat de barcelona, un grup que vetlla perquè els immigrants tinguin bons hàbits alimentaris. És membre de l’ONG Nutrició sense fronteres. Ella mateixa és un bon exemple de mestissatge. Va néixer a Filipines, es va criar als estats Units i fa 15 anys que viu a Barcelona.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *