Així sona LA CASA SOTA LA SORRA. El musical que es pot veure aquests dies al TEATRE BORRÀS DE BARCELONA a càrrec de la companyia EGOS TEATRE. Un espectcale trepidant, divertit, amb tocs surrealistes, ate per a tots els públics a partir de la novel.la que Joaquim carb´va escriure l’any 1966. Un clàssic de la literatura d’aventures del qual se n’han fet 72 edicions i s’han venut 180 mil exemplars. Pere Vidal, un jove sense ofici ni benefici es veu involucrat en una organització criminal al Sudan dirigida pel temible senyor Ti. per desempallegar-se d’aquest malvat i destruir La casa sota la sorra haurà de passar per un munt de proves que podrà superar amb la complicitat del divertit Henry Balua….
LA CASA SOTA LA SORRA és l’espectacle que hem escollir per al teatre fròrum d’aquest mes de juliol, el que tanca la temporada. Una obra refrescant que podeu anar a veure amb tota la família i que us suggerirà un món d’aventures inesgotables.
Tres oients del MANERES DE VIURE ja l’han vist i avui són amb nosaltres per a comentar-la.
Són: ADOLF MUÑOZ: És oient del maneres de viure, participa activament sempre que demanem participació. Li agrada el teatre però no hi van tan sovint com voldria. És traductor i li agradaria traduir una obra de teatre. Li va agradar molt La casa sota la sorra, la defineix com a “genial, divertida i surrealista”.
NATALIA ZAPATA. També és oient del programa, molt activa. És relacions públiques del Banc del temps. És una dona molt activa als seus 70 anys i li agrada el teatre. De La casa sota la sorra destaca el gran treball actoral i diu que es va perdre una mica en l’argument. No havia llegit la novel.la de Joqauim Carbó.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *