Afegim una nova visió de Catalunya des d’Espanya. Avui escoltant les impressions d’un periodista que descriu una visió molt crítica del moment polític i econòmic que viu Espanya.
Els darrers anys del govern Zapatero i el retorn del Partit Popular al poder amb la presidència de Mariano Rajoy, la gestió de la crisi i les seves conseqüències, han aportat molts arguments per exercir un periodisme d’opinió molt crític i contundent, situat en un àmbit ideològic d’esquerres.
Bloguer seguit per milers de persones, actiu en l’àmbit de les xarxes socials, amb 152 mil seguidors a twitter, és una de les veus més influents del periodisme d’opinió en l’actualitat. Noves formes que transiten per nous formats.
Acaba de publicar la seva primera novel·la, “31 noches”, una novel·la negra que transita per un Madrid fosc, aquell que descriu la rerabotiga de les discoteques, del narcotràfic i de les màfies d’estrangers.
Parlem a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya amb el periodista IGNACIO ESCOLAR.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *