La vida passa. Cremem etapes, sumem experiències, aprenem d’allò que anem vivint. Hem oblidat la joventut, hem allargat el màxim possible la maduresa i transitem sense marxa enrere cap a la temuda etapa de l’envelliment, aquella que mostra els símptomes d’un desgast, del camí recorregut, dels excessos o les prevencions amb que hem tractat el nostre cos i la nostra ment.
Fer-se gran, avançar cap a l’envelliment no ha de ser un camí farcit d’incomoditats i de problemes. En certa mesura, segons i com es miri, pot esdevenir un espai de noves oportunitats. Ni el final d’un vida sexual plaent, ni un temps de fatiga física condicionada per l’estrès de la vida de cada dia, ni una insana obsessió per voler donar l’esquena als anys i mantenir-se permanentment jove…
El cos ens avisa, ens posa en prealerta, ens adverteix que algunes coses comencen a canviar. Un bon moment per començar a envellir de forma sana i natural, amb bon humor, sentint-nos bé, protegint-nos dels problemes de salut evitable, unint cos i esperit.
Avui volem anotar algunes idees bàsiques a l’entorn d’aquesta forma de viure l’envelliment. Ho fem a partir d’un llibre molt interessant, plantejat de manera molt directe i que engresca a viure millor l’etapa que s’activa més enllà dels 40 i sobretot a partir dels 50.
ANTI-AGING NATURAL, un programa per regenerar el cos i revitalitzar la ment, escrit per la naturopata, terapeuta bioenergètica i experta en nutrició ortomolecular,
VICTORIA BARAS.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *