Tancada definitivament la temporada amb l’Eurocopa, culminada de forma brillant per la selecció espanyola que assolia la fita de vèncer en tres campionats consecutius, passada l’eufòria bipolar que a Catalunya provoca la Roja, arriba un temps de pausa on s’obra aquell interessant capítol que cada temporada ocupa la premsa esportiva; el capítol de fitxatge… on apareixen tota mena de noms i candidats, la majoria dels quals mai es faran realitat.
El que si s’ha fet realitat és el fitxatge de Jordi Alba, format al Barça, crescut al Cornellà, elevat a l’elit pel Valencia, glorificat per Del Bosque i fitxat novament pel club que no el va voler en ser massa menut. Alba… simbolitza, l’heroi proper i avui s’estira al divan de Fabian Ortiz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *