Augmenten les persones que aposten per exercir una mobilitat sostenible. I en Jordi viu aquesta tendència creixent amb absoluta convicció. De petit l’apassionaven els cotxes i les motos, però la bicicleta, que va entrar en la seva vida durant l’adolescència, va convertir-se en el seu sistema de mobilitat.
Hi ha gent que troba en objectes d’ús comú, el seu espai per créixer i desenvolupar el seu talent. Coses que passen desapercebudes per a la immensa majoria, tenen un punt d’interès que les converteix en úniques per algunes persones.
La bici pel Jordi va convertir-se en un sistema útil per la seva mobilitat de cada dia, però també en un projecte de vida. Anar en bici li servia per sentir-se millor, física i emocionalment. Per estalviar temps i diners. Per tirar del fil en la seva carrera universitària. Per desenvolupar, fins i tot, un projecte empresarial.
Ara en Jordi promou el transport de mercaderies en distancies curtes en bici, convençut de que hi ha una altre manera de viure i fer les coses.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *