El passat mes de maig un gallec accedia a la presidència de la Societat General d’Autors i Editors, (SGAE). Es tancava l’etapa més convulsa d’aquesta entitat que amb l’actuació dels seus anteriors gestors i el procés judicial obert contra ells, havia desprestigiat bona part de la seva imatge i la comprensió pública. Anton Reixa, escriptor, músic, director i productor de cinema, cantant i líder del grup gallec “Os resentidos” des de la dècada dels 80, assumia el repte de canviar el fons de l’entitat en un context social i del sector d’extrema complexitat. Anton Reixa i l’equip que l’acompanya ha reorganitzat l’SGAE i assegurava, en començar el seu nou mandat, que començava un nou temps en la Societat general d’Autors i editors.
Avui afegim les impressions d’Anton Reixa a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *