En Manuel volia ser empresari. El negoci familiar vinculat al món dels pernils va inspirar-lo per poder tirar endavant el seu projecte: donar valor afegit a un producte on els aromes, les textures i els orígens, aporten significats i sabors.
La societat del benestar, de les necessitats cobertes, va saber fixar-se en els detalls. Anar una mica més enllà per descobrir la lletra petita dels productes que consumia. En Manuel va convertir-se en afinador de pernils, la categoria que marca el punt precís del millor moment del pernil. A més en Manuel promociona i divulga el tast de pernils en caves dedicades exclusivament aquest producte artesà. Una feina que l’omple, que el manté molt ocupat en condició d’autònom, però que també li serveix d’esbarjo quan viatja fins a zones de producció com Extremadura, on s’empelta dels aires i els paisatges on creix i s’elabora el millor pernil del món.

Share →

One Response to La manera de viure d’un afinador de pernils, en Manuel

  1. Eliser escrigué:

    Si yo tuviese ese trabajo creo que ganaría unos cuantos kilos. xD

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *