Després d’escoltar la valoració de l’escriptor i helenista Pedro Olalla, els tertulians ocasionals que ens acompanyen avui, reflexionen sobre com els resultats d’aquests comicis poden afectar l’economia mundial. En parlem amb Manuel Fernàndez, treballador social, artista, referent al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Gitano compromès. Un home que treballa per canviar la realitat del seu barri i de la seva gent.També és amb nosaltres Lluís Parés, pagès compromès, vell lluitador per mantenir viva l’activitat agrícola a Sant Boi de Llobregat i que ara veu perillar amb projectes com l’Eurovegas català. El tercer tertulià que ens acompanya és en Francesc Prieto. És historiador però els seus interessos són diversos. Li agrada el cinema i participa en les activitats de diferents entitats que tenen com a objecte d’estudi la restauració de la memòria històrica.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *